İzmir’in Karabağlar ilçesinde polis ekipleri sahte içki imalathanesi olduğu ileri sürülen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda sahte içki ve üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İhsan Alyanak Mahallesi’nde bulunan bir adreste sahte içki imalatı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler adrese yaptığı operasyonda 157 şişe sahte viski, 75 adet önlü arkalı şişe etiketi, 80 adet rulo halinde şişe etiketi, 100 adet viski şişesi kapişonu, bir adet 30 litre kapasiteli sahte içki karıştırmada kullanılan plastik bidon ve 30 adet boş şişeye el koydu. Olayla ilgili B.Y. ve M.O. isimli şüpheliler gözaltına alınırken başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
İzmir’de sahte içki imalathanesine baskın: 2 gözaltı
OPERASYONDA ÇOK SAYIDA SAHTE İÇKİ VE ÜRETİMİNDE KULLANILAN MALZEMELER ELE GEÇİRİLİRKEN, OLAYLA İLGİLİ 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.
Benzer Haberler
-
8 bin liraya balık satıyorlar! Yunanistan’a neden gidildiğini en iyi anlatan fotoğraf
-
Gurbetçiler için karar! Yurda gelişlerde yeni tedbir: İki katına çıkarıldı
-
Deprem nedeniyle THY’den Fas yolcularına kolaylık
-
İstanbul’daki sel faciası göz göre göre gelmiş
-
İngiltere’den Türkiye’ye bomba uyarı…
-
15 TEMMUZ VATAN ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİ DERNEĞİNDEN TEPKİ
-
Dünya Türkiye’deki seçimleri nasıl gördü?
-
MEHMET ERÇELEBİ MANGALDA KADAYIF DEPREMZEDELERDEN YOĞUN ALKIŞ ALDI
-
Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası’nı ziyaret etti
-
Gazete matbaaları birer birer kapanıyor
-
Başkan Erdem Uyardı Korsan Çilingirlere Hayır!
-
Gaziantep Karkamış’a roketli saldırı! 2 kişi hayatını kaybetti

