LONDON WEATHER
Ana Sayfa Dünya, Sağlık 20 Nisan 2021

Rusya Covid-19 hastasına Otopsi yaptı…

Dünyada yüz binlerce  kişinin ölmesine sebep olan Covid-19 hakkında, farklı faklı söylemler ortaya atılırken, Dünya Sağlık Örgütü…

Rusya Covid-19 hastasına Otopsi yaptı…

2021-04-20 Güncelleme: Nisan 20, 2021 20:27

Dünyada yüz binlerce  kişinin ölmesine sebep olan Covid-19 hakkında, farklı faklı söylemler ortaya atılırken, Dünya Sağlık Örgütü Covid-19 virüsünden dolayı ölenlere otopsi yaptırmıyordu.  Peki neden Covid-19’dan ölen hastalara otopsi yapılması yasaklandı ? Coıvid-19’dan ölen hastalara otopsi yapılmadan, hastalığın ilerleyiş şekli görülmeden nasıl aşı üretilebilir? İnsanlar Bu sorulara cevap ararken Rusya’dan yapılan bir araştırma gündeme bomba gibi düştü.

Rusya,  Dünya Sağlık Örgütü yasasını ihlal ederek, Covid-19 hastasına otopsi yaptı ve çıkan sonuç şaşırtıcı.  Rusya’da yapılan otopsiye göre Covid-19’un bir virüs olarak olmadığı, bunun tamamen bir aldatmaca olduğu, insanların, güçlendirilmiş 5G Elektromanyetik radyasyondan dolayı öldüğü ifade edildi.

Bu araştırmalardan  sonra   Rusya Sağlık Bakanlığı, Covid-19 için tedavi protokolünü anında değiştirdi. Testi pozitif çıkan  hastalara aspirin verdi. 100 mg ve Empromak almaya başlandı. Sonuç olarak hastalar iyileşmeye başladı, bir günde 14.000’den fazla hasta taburcu edildi.

Kaynak: Rusya Sağlık Bakanlığı
Eddi Anter paylaşımı

Tema Tasarım |