Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ‘Çukur’ isimli suç örgütüne yönelik operasyonda, 5’i cezaevinde olan 33 şüpheliden 17’si gözaltına alındı.
Ankara’nın Etimesgut ve Sincan bölgelerinde faaliyet gösteren ve kendilerini ‘Yurtlu Kardeşler’, ‘Aramaz Grubu’ olarak nitelendiren suç örgütünün kendileri gibi yurtlarda büyümüş örgüt üyeleriyle kurdukları ‘Çukur’ isimli suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Sincan ve Etimesgut bölgesindeki kahvehaneleri sözde ortaklık adı altında ‘çökme’ olarak tabir edilen faaliyetler içerisinde yağmaladıkları, buna karşı çıkan vatandaşlara yönelik silahlı eylemler gerçekleştirdikleri belirlenen suç örgütüne yönelik eş zamanlı olarak 34 ayrı adrese bugün şafak vakti baskın yapıldı. Operasyonda 5’i cezaevinde olan 33 şüpheliden 17’si gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 7 adet tabanca, bir miktar uyuşturucu madde, 600 adet tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli tahkikatın devam ettiği bildirildi.
Ankara’da
ANKARA BATI CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞININ TALİMATI İLE ‘YURTLULAR’ OLARAK BİLENEN SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK EŞ ZAMANLI OLARAK YAPILAN 34 OPERASYONDA; 5’İ CEZAEVİNDE OLAN 33 ŞÜPHELİDEN 17’Sİ GÖZALTINA ALINDI.
Benzer Haberler
-
Hobi Bahçelerine Ceza
-
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ın mal varlıklarına el konuldu
-
Kaş’ta Kış Aylarında Kültür ve Sanat Etkinlikleri Başladı
-
İzmir’den Gaziantep’e Gönül Köprüsü
-
İstanbul’da Savunma Sanayisinin Kalbi Attı
-
Türkiye’den KKTC kararı! Resmi Gazete’de yayımlandı: Dünyaya ilan ediyoruz…
-
Schengen için yeni hamle! Bakan Bolat duyurdu: ‘Fast track’ vize uygulaması
-
KKTC’de 50’nci yıl coşkusu, Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Müzakereye ve çözüme hazırız”
-
Kuzey Kıbrıs’ta tarihi keşif: Antik sırlar ortaya çıkacak
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya’ya gitti
-
Dışişleri Bakanı Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Blinken telefonda görüştü
-
Heathrow, Gatwick ve London City, Dünya Havalimanı Ödülleri’nin bu yılki edisyonunda yer aldı.

























