Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Melih Güraydın hayatını kaybetti.
Kaza, Aydın-Muğla Karayolu üzeri Aydın Şehirlerarası Otogar Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muğla istikametinden Aydın istikametine seyir halinde olan Alpay Güraydın yönetimindeki 09 ACT 235 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle önce yolun sağ tarafındaki aydınlatma direğine çarparak yerinden söktü, sonra da sol taraftaki trafik lambalarını taşıyan direğe çarptı. Çarpmanın etkisi ile metal yığınına dönen araçta sıkışan otomobil sürücüsü Alpay Güraydın, eşi Sema Güraydın ve çocukları Ali Andaç ve Melih Güraydın olay yerine sevk edilen ekipler tarafından otomobilden çıkartılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Hastaneden acı haber geldi
Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Melih Güraydın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden çocuğun ölüm haberi kazanın şokunu yaşayan Güraydın ailesini yasa boğdu.
Aydın’daki kazadan acı haber geldi
AYDIN’DA GECE YARISI MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILAN 8 YAŞINDAKİ MELİH GÜRAYDIN HAYATINI KAYBETTİ.
Benzer Haberler
-
Hobi Bahçelerine Ceza
-
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ın mal varlıklarına el konuldu
-
Kaş’ta Kış Aylarında Kültür ve Sanat Etkinlikleri Başladı
-
İzmir’den Gaziantep’e Gönül Köprüsü
-
İstanbul’da Savunma Sanayisinin Kalbi Attı
-
Türkiye’den KKTC kararı! Resmi Gazete’de yayımlandı: Dünyaya ilan ediyoruz…
-
Schengen için yeni hamle! Bakan Bolat duyurdu: ‘Fast track’ vize uygulaması
-
KKTC’de 50’nci yıl coşkusu, Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Müzakereye ve çözüme hazırız”
-
Kuzey Kıbrıs’ta tarihi keşif: Antik sırlar ortaya çıkacak
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya’ya gitti
-
Dışişleri Bakanı Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Blinken telefonda görüştü
-
Heathrow, Gatwick ve London City, Dünya Havalimanı Ödülleri’nin bu yılki edisyonunda yer aldı.

