LONDON WEATHER
Ana Sayfa Sağlık 5 Ekim 2020

Covid-19 tedavisi gören AK Partili Yılmaz, taburcu oldu

KORONAVİRÜS (COVİD-19) TESTİ POZİTİF ÇIKAN ARDINDAN HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINAN AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CEVDET YILMAZ’IN TEDAVİSİ TAMAMLANDI TABURCU EDİLDİ.

Covid-19 tedavisi gören AK Partili Yılmaz, taburcu oldu

2020-10-05 Güncelleme: Ekim 5, 2020 12:03

Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan ardından hastanede tedavi altına alınan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın tedavisi tamamlandı taburcu edildi.
10 gün önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’a yüksek ateş nedeniyle gittiği hastanede çekilen akciğer tomografisi ile Covid-19 tanısı konuldu. Yılmaz’ın Ankara Şehir Hastanesi’ne yapılan tedavisi bugün tamamlandı, taburcu edildi.
Covid tedavisinin bittiğini sosyal medyadan aktaran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ankara Şehir Hastanesi’nden taburcu oldum. Zorlu bir süreç oldu. Bir süre dinleneceğim inşallah. Bu süreçte, gece gündüz fedakarlıklarına şahit olduğum sağlık çalışanlarına teşekkürü borç bilirim. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun.Allah’tan tüm hastalarımıza şifa diliyorum. Sağlıklı olanları ise Covid ve diğer risklerden azami korunmaya davet ediyorum.Temizlik, maske, mesafe ile kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun lütfen" paylaşımında bulundu.

Tema Tasarım |