LONDON WEATHER
Ana Sayfa Dünya, Ekonomi, ENERJİ, Gündem, Türkiye 18 Aralık 2021

BİLİŞİM-OTOMASYON TEKNOLOJİLERİNDE LUKOIL VE PETRONET İŞ BİRLİĞİ

– Türkiye Akaryakıt ve Enerji Piyasasında Sektörünün öncü Otomasyon Firmalarından PETRONET A.Ş, Dünya Enerji ve Akaryakıt lideri…

BİLİŞİM-OTOMASYON  TEKNOLOJİLERİNDE LUKOIL VE PETRONET İŞ BİRLİĞİ

2021-12-18 Güncelleme: Ocak 12, 2022 01:06

-

Türkiye Akaryakıt ve Enerji Piyasasında Sektörünün öncü Otomasyon Firmalarından PETRONET A.Ş, Dünya Enerji ve Akaryakıt lideri LUKOİL ile 2022 yılı için açıklanan Bayilik sözleşmesi tanıtımı, PETRONET&LUKOİL  işbirliğinde 17 Aralık  Cuma günü gerçekleştirildi.

Uluslararası Akaryakıt Ana Dağıtım Şirketi LUKOİL  Ceo’su Sayın Arash REPAC  ve PETRONET  A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Haluk Gemici ile imzalanan Otomasyon Bayilik mutabakatı ile 2021 yılı itibarı ile Türkiye genelinde tüm LUKOIL  Akaryakıt İstasyon Otomasyon Sistemleri yenilendi.

LUKOİL Akaryakıt Ceosu Sayın Arash REPAC düzenlediği Basın toplantısında şu ifadelere yer verdi.

“PETRONET Otomasyon Sistemlerinin , Uluslararası Uygunluk Testlerini başarı ile  tamamlanmasından sonra çalışma kararı aldık. Tüm ülkedeki yaygın servis hizmet kalitesinden emin olduk. Zaten PETRONET Otomasyon Sistemlerinin, Kamuda çok ciddi inovatif çözümler ürettiğini ,başarılı işler yaptığını biliyorum. Kamuda gerçekleştirdikleri başarılı işler bizim için çok  önemli bir referanstı.

Bu anlaşma bünyesinde kendi ekibimiz başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

PETRONET  Otomasyon Sistemleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Haluk Gemici;

Dünyanın ve Türkiye’nin saygın Şirketlerinden olan LUKOİL ile çözüm ortağı olmak son derece önemli , gururluyuz teşekkürlerimi iletiyorum.

EPDK -Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ‘nun 10338 sayılı Kurul Kararı gereği ; LİSANSLI Otomasyon Firmaları ,Ana Dağıtım Şirketleri ile sözleşmeler yaparak Kurul Kararlarını uygulayacaktır.

PETRONET Otomasyon A.Ş. olarak, gerek Mali ve İdari, gerekse Teknik yapılanma noktasında Lisansımızı  aldık. Lisans başvuru işlemlerinin  henüz başında iken, bize güvenip sistem dönüşümlerinin onayını vermeniz, bizim için çok anlamlı ve mutluluk vericidir.

Şu anda 489 LUKOIİL İstasyonunda dönüşüm işlemlerinde  ,son aşamasına gelindi. PETRONET Otomasyon  olarak, Endüstriyel ürünler konusunda önemli çözümler ürettik.

Sayın Arash REPAC’ a Rusya Enerji Bakanlığı tarafından  verilen başarı ödülü için de , kendilerini tebrik ediyoruz. Bu başarıya layık olduğunu ülkemizdeki çalışmalarında da göstermektedir.

Bu geçiş sürecinde fedakârca çalışan PETRONET  ve  LUKOİL ekiplerine sonsuz teşekkür ediyorum.

“Yaptığımız sözleşmenin ,Ülkemize ve sektöre  hayırlı olmasını diliyorum. dedi.

 

Tema Tasarım |