LONDON WEATHER
Ana Sayfa ENERJİ, Gündem, Türkiye 19 Kasım 2021

PETRONET ÇALIŞANLARI SERVİS BİLGİLENDİRME TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ.

PETRONET A.Ş. Türkiye genelinde tüm çalışanlarının katılımı ile Cevahir Otel Asya- İstanbul’ da 17 Kasım 2021 Salı…

PETRONET ÇALIŞANLARI  SERVİS BİLGİLENDİRME TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ.

2021-11-19 Güncelleme: Kasım 19, 2021 07:36

PETRONET A.Ş. Türkiye genelinde tüm çalışanlarının katılımı ile Cevahir Otel Asya- İstanbul’ da 17 Kasım 2021 Salı günü bir araya geldi.

PETRONET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Haluk GEMİCİ’ in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda gündem; 21. Yüzyıl Bilişim ve Teknoloji Dünyasında Türkiye Otomasyon ve İnovasyon alanlarında atılacak yeni yazılımlar ile 2022 yılında katılımlar ile PETRONET A.Ş. nin vizyoner yapısı ele alındı.

Haluk GEMİCİ toplantı gündemi hakkında yaptığı konuşmasında ,
PETRONET A.Ş. Bilişim ve Yazılım Firması olarak ; Akaryakıt-LPG-LNG ve bir çok enerji Sektöründe faaliyet göstermekte olan Dağıtıcı Firmalarının Akaryakıt Otomasyon Sistemlerinde Çözümlerin sektör bileşenleri dahilinde ihtiyaçlarına yönelik doğru çözümler üreterek ,genç ve dinamik kadrosuyla kurulmuş bir yazılım firmasıdır.
Kamu ve özel kuruluşlarına çözüm ortaklığı ile hizmete adamış, modern teknolojileri takip ederek, iş ve hizmet üretmelerinde yaşamsal öneme sahip olan kurumsal bilgisayar yazılımlarını, modern donanım ve iletişim teknolojileriyle bütünleştirerek geliştirir ve sunar. Daha çağdaş bir gelecek için gelişime her zaman açık yazılım firmasıdır.

Otomasyon alanında çalışanlarımız ile bir yandan Türkiye otomasyon sektörü bir yandan iç taleplerimiz için çözüm odaklı çalışma sistemlerimiz içerisinde;
Pompa, tank, tanker Otomasyon başta olmak üzere Müşteri ve Taşıt Tanıma ,Merkezi Otomasyon ve buna bağlı tüm Yönetim Sistemlerini içerisinde yer aldığı; Müşteri Yönetimi, Hedef Yönetimi, Fırsat Yönetimi, Aktivite Analizleri, Ekip Performans Yönetimleri, Mobil Asistan, Bayi Kanal Yönetimleri hakkında bilgi paylaşımları gerçekleştirdik.
2021 yılında Enerjimize enerji katacak yeni katılımlar ile hedef büyütüyoruz.

İlerleyen günlerde bu katılımları ,Enerji Sektöründe ki paydaşlarımız başta olmak üzere Kamu ve Özel Sektörümüz ile de paylaşacaklarının mesajını verdi.

Tema Tasarım |