Samsun 19 Mayıs Kaymakamı Civelek, Sakarya’da yapılan şampiyonada kata dalında Türkiye birincisi olan sporcuyu makamında kabul etti.
Sakarya’da düzenlenen İşitme Engelliler Karate Şampiyonası’nda kata dalında Türkiye birincisi olan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sinem Özkan ve beraberinde Halk Eğitim Müdürü Şinasi Aksan, karate öğretmeni İbrahim Kanberteri, Türkiye Karate Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Erol Kutlu ile birlikte 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek’i ziyaret etti.
Sinem Özkan’ı ve öğretmenlerini tebrik eden Kaymakam İbrahim Civelek, “Öğrencimizin bu başarısı ile gurur duyuyoruz. Her öğrencimizin bu başarıyı yakalamasının da imkansız olamayacağını ifade etmek istiyorum. Bu başarıdan dolayı kendisini kutluyorum" dedi.
Kaymakam Türkiye birincisini ağırladı
SAMSUN 19 MAYIS KAYMAKAMI CİVELEK , SAKARYA’DA YAPILAN ŞAMPİYONADA KATA DALINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN SPORCUYU MAKAMINDA KABUL ETTİ.
Benzer Haberler
-
Wimbledon’da tek kadınlarda finalistler belli oldu
-
Wimbledon 2024: Musetti, Fritz, Rybakina ve Djokovic’i yarı finalde yendi
-
WIMBLEDON 2024: Alexander Zverev, Taylor’dan önemli notlar
-
Iga Swiatek, Wimbledon’a veda etti: Novak Djokovic 4. turda
-
2024 Roland Garros: Tek Erkeklerde finalin adı Alcaraz-Zverev | Swiatek-Paolini Tek Kadınlar finali Cumartesi 16.00’da oynanacak
-
Wimbledon Tennis Turnuvası 2024?
-
Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu
-
Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’ndeki rakipleri belli oldu
-
A Milli Takım’ın EURO 2024 elemeleri ve özel maç aday kadrosu açıklandı
-
Wimbledon 2023 Tenis Turnuvası sona erdi
-
Wimbledon Tenis Turnuvası: Çek raket Marketa Vondrousova tek kadınlarda şampiyon oldu
-
Prens Selman bir çuval dolusu para ile Türkiye’ye geliyor!
