LONDON WEATHER
Ana Sayfa Dünya 19 Nisan 2021

Covid-19 hastasına Otopsi yapıldı! İşte Çıkan Sonuç

Rusya, dünyada bir Covid-19 cesedinin otopsisini (post mortem) gerçekleştiren ilk ülke oldu ve kapsamlı bir araştırmanın ardından…

Covid-19 hastasına Otopsi yapıldı! İşte Çıkan Sonuç

2021-04-19 Güncelleme: Nisan 20, 2021 11:57

Rusya, dünyada bir Covid-19 cesedinin otopsisini (post mortem) gerçekleştiren ilk ülke oldu ve kapsamlı bir araştırmanın ardından Covid-19’un bir virüs olarak var olmadığını keşfetti. Bu küresel bir aldatmacadır. insanlar güçlendirilmiş 5G elektromanyetik radyasyondan (zehir) ölüyor. Rusya’daki doktorlar, bir süre bilimsel keşif sonrasında Covid-19’dan ölen kişilerin vücutlarında otopsi tespitine izin vermeyen Dünya Sağlık Örgütü (WHO) yasasını ihlal ettiler, virüs olduğu varsayılamaz, ancak ölüme neden olan, damarlarda ve sinirlerde kan pıhtılarının oluşmasına yol açan bir bakteri, bu bakteriden dolayı hastanın ölmesine neden olur.
Rusya, fellium-intravasküler pıhtılaşmadan (tromboz) başka bir şey olmadığını ve tedavi yönteminin iyileştirici olduğunu söyleyerek virüsü yendi.
Antibiyotik tabletler , Antiinflamatuar ve antikoagülanlar (aspirin) alın.
Bu da hastalığı iyileştirmenin mümkün olduğunu gösteriyor, dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 virüsünün otopsi (cesetleri) ile Rus doktorlar tarafından hazırlandı. Diğer Rus bilim adamlarına göre, ventilatörlere ve yoğun bakım ünitesine (YBÜ) hiçbir zaman ihtiyaç duyulmadı. Bu etkiye yönelik protokoller Rusya’da çoktan yayınlandı.
ÇİN bunu zaten biliyordu, ancak raporunu asla yayınlamadı.

Bu bilgiyi aileniz, komşularınızla, tanıdıklarınızla, arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla paylaşın ki Covid-19 korkusundan kurtulsunlar ve bunun bir virüs değil, sadece 5G radyasyonuna maruz kalmış bir bakteri olduğunu anlasınlar. nedeni, bağışıklığı çok düşük olan kişilerin yaralanmasıdır. Bu radyasyon ayrıca iltihaplanma ve hipoksiye neden olur. Mağdur olanlar Asprin-100mg ve Apronik veya Paracetamol 650mg almalıdır.

Dün … ??? . COVID-19’un insanlarda tromboza neden olan kanın pıhtılaşmasına neden olduğu ve damarlarda kan pıhtılaşmasına neden olarak beyin, kalp ve akciğerler oksijen alamadığı için kişinin nefes almasını zorlaştırdığı ve insanların hızla ölmesine neden olduğu gösterildi. solunum enerjisi eksikliği nedeniyle. Rusya’daki doktorlar WHO protokolünü dinlemedi ve covid-19’un cesetlerine otopsi yaptı. doktorlar kollarını, bacaklarını ve vücudunun diğer kısımlarını açıp doğru bir şekilde inceledikten sonra kan damarlarının genişlediğini ve damarların kan pıhtılarıyla dolduğunu fark ettiler, bu da genellikle kan akışını engelliyor ve oksijen akışını da azaltıyor. vücutta, hastanın ölümüne neden olur.

Bu araştırmanın öğrenilmesi üzerine Rusya Sağlık Bakanlığı, Covid-19 için tedavi protokolünü derhal değiştirdi ve pozitif hastalarına aspirin verdi. 100 mg ve Empromak almaya başlandı. sonuç olarak hastalar iyileşmeye ve sağlıkları iyileşmeye başladı.

Rusya Sağlık Bakanlığı bir günde 14.000’den fazla hastayı taburcu etti ve eve gönderdi.
Kaynak: Rusya Sağlık Bakanlığı
Eddi Anter paylaşımı

Tema Tasarım |