Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) bir haftada 100’den fazla kişinin yeni tip korona virüsten (Covid-19) öldüğü bildirildi.
IKBY Sağlık Bakanlığı yayınladığı yazılı açıklamada, 7-14 Ağustos tarihleri arasında 101 kişinin yeni tip korona virüsten öldüğü duyuruldu. Açıklamada Erbil’de 65, Süleymaniye’de 29, Duhok’ta 3 ve Halepçe’de 4 kişi olmak üzere toplam 101 kişinin öldüğü aktarıldı. Bakanlık dün 667 vakanın tespit edildiğini ve 13 kişinin de virüsten öldüğünü belirtti.
IKBY Sağlık Bakanlığı verilerine göre IKBY’da Mart ayından bu yana teşhis edilen vaka sayısı 20 bin 2 ölenlerin sayısı ise 712, virüsü yenerek iyileşenlerin sayısı da 11 bin 28 kişi olarak kayıtlara geçti.
IKBY’de bir haftada 100’den fazla kişi korona virüsten öldü
-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) bir haftada 100’den fazla kişinin yeni tip korona virüsten (Covid-19) öldüğü bildirildi….
Benzer Haberler
-
İstanbul’da Yazın Enerjisi: 12 Temmuz’da Kültür ve Müzik Buluşması
-
Schengen için yeni hamle! Bakan Bolat duyurdu: ‘Fast track’ vize uygulaması
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere’nin yeni başbakanı Starmer’i tebrik etti
-
Uluslararası Ekonomi Uzmanı Saadet Celil: “Ankara ekonomide tamamen kendi ulusal çıkarları doğrultusunda hareket ediyor…”
-
ABD’den Ukrayna’ya 2 milyar dolarlık ek askeri yardım
-
Putin: “Başbakan Fico’yu Rusya’nın bir dostu olarak tanıyoruz”
-
Yahudi yerleşimciler Batı Şeria’da Gazze’ye gittiği gerekçesiyle gıda yüklü tıra saldırdı
-
Ermenistan işgali altındaki 4 köy Azerbaycan’a iade edilecek
-
Ülkeler ‘altın vize’den vazgeçiyor: “Türkiye en çok vatandaşlık satan ülke”
-
Eski Başbakan Barak’tan Netanyahu’nun iktidarına son vermek için “gece gündüz” protesto çağrısı
-
UNRWA, Gazze’nin kuzeyine en son 23 Ocak’ta gıda yardımı ulaştırdı
-
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi