İzmir’in Balçova ilçesinde boş arazide bulunan bir otomobilin yanında erkek cesedi bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde İnciraltı Mahallesi’nde bulunan boş bir arazide meydana geldi. iddiaya göre 35 DKE 50 plakalı bir aracın yanında bir kişinin hareketsiz halde yattığını gören bir vatandaş durumu ekiplere ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlenirken, polis tarafından yapılan incelemede cesedin 44 yaşındaki Ufuk Hasdikici’ye ait olduğu tespit edildi.
Manisa’da yaşadığı öğrenilen Ufuk Hasdikici’nin cansız bedeni, olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evli ve 5 çocuk sahibi olduğu öğrenilen talihsiz adamın kesin ölüm nedeni, burada yapılacak otopsinin ardından belli olacak.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
İzmir’de şüpheli ölüm: Aracının yanında ölü bulundu
İZMİR’İN BALÇOVA İLÇESİNDE BOŞ ARAZİDE BULUNAN BİR OTOMOBİLİN YANINDA ERKEK CESEDİ BULUNDU. POLİS OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI.
Benzer Haberler
-
Hobi Bahçelerine Ceza
-
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ın mal varlıklarına el konuldu
-
Kaş’ta Kış Aylarında Kültür ve Sanat Etkinlikleri Başladı
-
İzmir’den Gaziantep’e Gönül Köprüsü
-
İstanbul’da Savunma Sanayisinin Kalbi Attı
-
Türkiye’den KKTC kararı! Resmi Gazete’de yayımlandı: Dünyaya ilan ediyoruz…
-
Schengen için yeni hamle! Bakan Bolat duyurdu: ‘Fast track’ vize uygulaması
-
KKTC’de 50’nci yıl coşkusu, Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Müzakereye ve çözüme hazırız”
-
Kuzey Kıbrıs’ta tarihi keşif: Antik sırlar ortaya çıkacak
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya’ya gitti
-
Dışişleri Bakanı Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Blinken telefonda görüştü
-
Heathrow, Gatwick ve London City, Dünya Havalimanı Ödülleri’nin bu yılki edisyonunda yer aldı.

