Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın kızı Esma Arslan ile Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun fotoğrafçısı Cem Özdel hayatlarını birleştirdi. Düğüne Antalya Valisi Ersin Yazıcı, nikah şahidi olarak katılım gösterdi.
Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın kızı Esma Arslan ile Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun fotoğrafçısı Cem Özdel dünyaevine girdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Antalya ve farklı illerden çok sayıda siyasi katıldı. Vali Yazıcı da Arslan ve Özdel çiftinin nikah şahitliğini yaptı.
Kİ CİHAN SAADETİ DİLİYORUM”
Vali Ersin Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın kızı Esma kızımız ve Cem kardeşimizin nikah törenine katılarak çiftimizin bir ömür sürecek mutluluklarına şahitlik ettik. Çiftimizi, Arslan ve Özdel ailelerini tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyorum” ifadelerini kullandı..
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de, “Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan beyin kızı Esma ile Cem Özdel’in nikahlarına şahitlik ettik. Rabbim mesut ve bahtiyar eylesin. Nikah’ta, kararlı ve cesur mücadeleleri sonucu Temmuz 2021’de evladına kavuşan Diyarbakır Anneleri’nden Ayşegül Biçer ve eşi ile de sohbet ettik” dedi.