Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya beraberindekiler, Diyarbakır OSB’de bölgenin ilk sandviç panel tesisi olan Atlas panel çatı ve cephe sistemleri firmasını ziyaret etti.
DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, DTSO Meclisi Üyesi olan Abidin Kakdaş’ın Diyarbakır OSB 3’üncü etaptaki Atlas panel firmasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tesis ile ilgili bilgi veren Kakdaş, “Bölgenin ilk sandviç panel tesisi olan Atlas panel, 16 bin 500 metrekarelik alanda faaliyetini sürdürmektedir. 2019 yılında üretime başladık, şimdilik iç piyasaya satış yapıyoruz. İhracat için ise çalışmalarımız devam ediyor. Ham madde ve diğer kimyasal ürünlerinin dışarıdan getirildiği tesiste son teknolojik makinelerle kaliteli üretim yapmaktayız” dedi.
DTSO Başkanı Kaya, diğer illerdeki firmaların satış fiyatlarına göre çok daha hesaplı ve kaliteli üretim yapan Atlas panel çatı ve cephe sistemleri firmasına başarılar dilediklerini söyledi.
Diyarbakır OSB’de bölgenin ilk sandviç panel tesisi üretime başladı
DİYARBAKIR TİCARET VE SANAYİ ODASI (DTSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET KAYA BERABERİNDEKİLER, DİYARBAKIR OSB’DE BÖLGENİN İLK SANDVİÇ PANEL TESİSİ OLAN ATLAS PANEL ÇATI VE CEPHE SİSTEMLERİ FİRMASINI ZİYARET ETTİ.
Benzer Haberler
-
Hobi Bahçelerine Ceza
-
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ın mal varlıklarına el konuldu
-
Kaş’ta Kış Aylarında Kültür ve Sanat Etkinlikleri Başladı
-
İzmir’den Gaziantep’e Gönül Köprüsü
-
İstanbul’da Savunma Sanayisinin Kalbi Attı
-
Türkiye’den KKTC kararı! Resmi Gazete’de yayımlandı: Dünyaya ilan ediyoruz…
-
Schengen için yeni hamle! Bakan Bolat duyurdu: ‘Fast track’ vize uygulaması
-
KKTC’de 50’nci yıl coşkusu, Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Müzakereye ve çözüme hazırız”
-
Kuzey Kıbrıs’ta tarihi keşif: Antik sırlar ortaya çıkacak
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya’ya gitti
-
Dışişleri Bakanı Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Blinken telefonda görüştü
-
Heathrow, Gatwick ve London City, Dünya Havalimanı Ödülleri’nin bu yılki edisyonunda yer aldı.

