Antalya’da, evinde ölü bulunan Hatice Şimşek’in (30), gözaltına alınan birlikte yaşadığı erkek arkadaşının emniyetteki ifadesinde, ‘Alkol almıştık. Gece kavga ettik ve dövdüm. Sonra uyuduk, uyandığımda öldüğünü anladım” dediği öğrenildi. Genç kadının kesin ölüm nedeni otopsi sonrası ortaya çıkacak.
Olay, dün 1530 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Konuksever Mahallesi 798 Sokak’ta yaşandı. Adreste 3 katlı bir apartmanın giriş katında yaşayan Gökhan Ç., polisi arayarak birlikte yaşadığı Hatice Şimşek’in hareketsiz yattığını söyledi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Şimşek’in hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli görülen ölümün ardından bölgeye cinayet ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri istendi. Bu sırada sorgulanan Gökhan Ç.’nin, evin balkonuna çıkarak sık sık gözyaşı döktüğü gözlendi.
Şüphe üzerine kelepçelenerek gözaltına alınan Gökhan Ç.’nin 11 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Emniyette sorgusu devam eden Gökhan Ç.’nin, “Alkol almıştık. Gece kavga ettik ve dövdüm. Sonra uyuduk, uyandığımda öldüğünü anladım. Ardından bir yakınımı, daha sonra da polisi aradım” dediği öğrenildi.
Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan Hatice Şimşek’in kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacak.
Gökhan Ç.’nin ise polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.
Genç kadının sır ölümünde, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı dövdüğünü itiraf etti
ANTALYA’DA, EVİNDE ÖLÜ BULUNAN HATİCE ŞİMŞEK’İN (30), GÖZALTINA ALINAN BİRLİKTE YAŞADIĞI ERKEK ARKADAŞININ EMNİYETTEKİ İFADESİNDE, ‘ALKOL ALMIŞTIK. GECE KAVGA ETTİK VE DÖVDÜM. SONRA UYUDUK, UYANDIĞIMDA ÖLDÜĞÜNÜ ANLADIM” DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ. GENÇ KADININ KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ SONRASI ORTAYA ÇIKACAK.
Benzer Haberler
-
Hobi Bahçelerine Ceza
-
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ın mal varlıklarına el konuldu
-
Kaş’ta Kış Aylarında Kültür ve Sanat Etkinlikleri Başladı
-
İzmir’den Gaziantep’e Gönül Köprüsü
-
İstanbul’da Savunma Sanayisinin Kalbi Attı
-
Türkiye’den KKTC kararı! Resmi Gazete’de yayımlandı: Dünyaya ilan ediyoruz…
-
Schengen için yeni hamle! Bakan Bolat duyurdu: ‘Fast track’ vize uygulaması
-
KKTC’de 50’nci yıl coşkusu, Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Müzakereye ve çözüme hazırız”
-
Kuzey Kıbrıs’ta tarihi keşif: Antik sırlar ortaya çıkacak
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya’ya gitti
-
Dışişleri Bakanı Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Blinken telefonda görüştü
-
Heathrow, Gatwick ve London City, Dünya Havalimanı Ödülleri’nin bu yılki edisyonunda yer aldı.






