LONDON WEATHER
Ana Sayfa Gündem 28 Şubat 2022

İyi ki varsın Hakan TOPRAK  

  Tarihi dokusunda, arkeolojik ve doğal güzellikler sayesinde, antik kentler ve  limanı,  yemyeşil ormanlar ve Kızılırmak ve…

İyi ki varsın Hakan TOPRAK  

2022-02-28 Güncelleme: Şubat 28, 2022 09:02

 

Tarihi dokusunda, arkeolojik ve doğal güzellikler sayesinde, antik kentler ve  limanı,  yemyeşil ormanlar ve Kızılırmak ve Yeşilırmak ın suladığı toprakların muhteşem Deltası ile  deniz, kara, hava, demiryolu ulaşım olanakları ile bölgenin turizm potansiyeli en yüksek kentlerinden, Anadolu’nun savunulmasını planlamak amacı ile  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs, 1919’da ,Türk İstiklal Savaşı’nın başlattığı  yer olma özelliği ile önemini her zaman korumuş Sanayi, Endüstri, Bilişim ve Kültür Şehrimiz SAMSUN

İyi ki varsın yazı dizimde , Gayrimenkul Sektörü başta olmak üzere , network ’ünde siyaset, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyaset alanında sayısız başarılara imza atmış Hakan TOPRAK ‘ a yer verdim.

Hakan Toprak , 25.05. 1986 Samsun doğumlu olup, Öğrenim yıllarında Samsun’ un payı oldukça büyük . Kariyerini Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. 2010 yılında ,vatani görevini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bitirdikten sonra onun yaşam felsefesinde dimağında oluşan İş yaşamına bir an evvel girmenin sinerjisi kendisi Gayrimenkul Sektörü ile tanıştırdı.

2011 yılında Ankara ‘ da Gayrimenkul Sektörün de bir ilk İRON GROUP ile Sektöre Merhaba dedi.

Hakan Toprak ,Gayrimenkul konusunda müşterileri bilgilendirme ve yönlendirme yapmanın yanı sıra, konut edinmek isteyen kişilere projenin anlatılması ilk İRON GROUP Firması olarak Yerli ve yabancı danışmanlığı -konut -lüks konut-ticari gayrimenkul-proje satış-kentsel dönüşüm-gayrimenkul değerleme-kat karşılığı arsa ücretsiz ekspertiz: (mülkün doğru fiyat ile satılması veya kiralanması için fiyat tespiti ve detaylı rapor gayrimenkul sahibine verilmesi konularında uzman deneyimli kadroları ile ilklere imza atıyor.

Gayrimenkul,Enerji Alt yapı ,Hastane,Otel, Alışveriş Merkezi Rezidans ,Havalimanı İnşaat ve projelerinin oluşumunda ve tesislerinin yapımını içeren altyapı çalışmalarında yoğun olarak faaliyet gösteren İRON GRUP , bu alandaki başarılı çalışmalarını ,yurt dışı projeleri ile  yenilerini ekleyip küresel bir marka haline gelerek sadece lider değil, öncü olmak. İstiyor .

Uluslararası ALYANS Dünya Barış Birliği’nin Türkiye Temsilciliği kapsamında başta Dubai,Katar,Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere toplam 164 ülkede faaliyetleri kapsamında ,Türkiye deki Sanayici ve İş insanlarının yatırım ve istihdam kaynaklarının oluşumunda öncü oluyor.

Hakan Toprak ;

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz projelerimiz kapsamında , ülkemizin ticari faaliyetlerine sürdürülebilir bir değer kazandırmak, daha da önemlisi toplumsal ve sosyal refahı artırmak için durup dinlenmeden devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de sürdürülebilir ilkemiz ile yurt dışında gerçekleştireceğimiz projelerle de yüzümüzü dünyaya döneceğiz.

Avrupa, Asya, Amerika, Afrika kıtalarında gerçekleştirilen ve bundan sonra devam edecek   projelerimizle küresel devler liginde yer alarak yepyeni başarı hikayeleriyle çalışmaya devam edeceğiz. Diyor.

Aziz milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenmiş, ve “Önce Ahlak ve Maneviyat” prensibinin her alanda hâkim kılınmasını ve temelinde Millî Görüş zihniyeti ruhunun bütünselleşerek,2018 yılında Fatih ERBAKAN tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi Samsun İl teşkilatının da Başkanlık  görevini de yürütmektedir.

Hakan TOPRAK ,

İnsanlarımızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğini güçlendirecek , toplumsal huzur ve barış ortamını tam manasıyla tesis edileceği, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve yeni kuşaklara aktarılmasında hayati öneme sahip olan aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için çalışacağız. Diyerek … hem siyasi literatüründe hem de iş hayatına dair önemli mesajlar vermektedir.

İyi ki varsın yazı dizimde belirli aralıklarla , belirli zaman dilimlerinde ,karşılaştığımız diyalog kurduğumuz ,hayatımızın olmazsa olmazı değerlere yer verdim. Ama içlerinde öyle biri vardı ki işte,

Ülkemizde, sektörünün öncü bir firma olması gayreti içerisinde olması adına çok çalışan, yetenekli üretkenleri bir araya getirerek hep birlikte el ele sloganı ile başarılı yeni iş modelleri geliştiren ,öğrenmenin ve geliştirmenin gücüne inanan Hakan TOPRAK ,
Kendisinin ne saati vardır ne de vakti ,yardımsever kişiliği ağır basan ,yeri asla doldurulamayan, hayata anlam katmasını bilen bildiren ,girişimci ruhu ,bilge kişiliği ve toplumun sevgisini takdirini almış siyasi kimliği ile gelecek için daha bir çok projelerin hayata kazandırılmasına liderlik yapacak olan

Hakan TOPRAK’ a  İyi ki Varsın Diyorum .

Levent KANDEMİR

https://www.instagram.com/

Tema Tasarım |