SUBÜ Senato Toplantısı’nda alınan kararla 3 doçent doktor profesör doktor unvanına, 9 doktor öğretim üyesi ise doçent doktor unvanına yükseldi. Unvanı değişen akademisyenlere cübbelerini Rektör Sarıbıyık giydirdi.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde (SUBÜ) Senato Toplantısı Sapanca Park Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi. Toplantıda akademik işleyişe yönelik birçok kararın yanı sıra 12 akademisyenin unvan değişikliği de karara bağlandı. Böylelikle 3 akademisyen doçent doktor unvanından profesör doktor unvanına, 9 akademisyen ise doktor öğretim üyesi unvanından doçent doktor unvanına yükseldi. Unvanı değişen akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık tarafından cübbeleri giydirilirdi.
Unvan değişikliği gerçekleşen akademisyenleri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Aramıza yeni katılan hocalarımız var. Onları da düzenlediğimiz bu program vesilesiyle tanımak istedik. Zaman zaman uzaktan toplantılar yapıyor, zaman zamanda aramızdaki samimiyeti ve sıcaklığı sürdürmek için bir araya geliyoruz. İnşallah bir sıkıntı olmadan pandemi süreçlerini de atlatarak öğrencilerimizle buluşacağız. Üniversitemiz her geçen gün üzerine katarak ilerliyor. Siz değerli hocalarımız da çalışmalarınızla buna katkı sağlıyorsunuz. Bugün aslında bunun meyvelerinin alındığı bir gün. Başarılarımızın katlanarak devam etmesini diliyorum” dedi.
SUBÜ’de 12 akademisyenin unvanı değişti
SUBÜ SENATO TOPLANTISI’NDA ALINAN KARARLA 3 DOÇENT DOKTOR PROFESÖR DOKTOR UNVANINA, 9 DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ İSE DOÇENT DOKTOR UNVANINA YÜKSELDİ. UNVANI DEĞİŞEN AKADEMİSYENLERE CÜBBELERİNİ REKTÖR SARIBIYIK GİYDİRDİ.
Benzer Haberler
-
TOBB ETÜ’de mezuniyet heyecanı
-
Sabancı Vakfı’nın 14. Sezon Fark Yaratanları tanıtıldı
-
TÜSİAD BU GENÇLİKTE İŞ VAR! İSTANBUL BULUŞMASI
-
TOBB ETÜ Koleji 2022-2023 dönemi başladı
-
TÜBİTAK’ın, Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında Kıymetli Bir Başvuru Kaynağı Olacak Eseri “Sosyal Bilimler Ansiklopedisi” Tanıtıldı
-
Samsun Üniversitesi’nden Hisarcıklıoğlu’na Fahri Doktora
-
Küresel Medya Okulu ilk mezunlarını verdi
-
Kaynağı İnsan olan Gücümüz; BİG
-
Ankara’da Dijital Yaşam Kongresine Hazırlanıyor
-
TÜSİAV 2022 Yılı Yüksek İstişare Toplantısı ASO da Gerçekleştirildi
-
Koç Holding Kadın Teknoloji Girişimcilerini Destekleyecek
-
1881 Televizyonu Bir Ekol



